Welkom op de website van Orthopedie Eeklo

Hier kan zowel medische info gevonden worden alsook info over onze dienst

PatiënteninfoAfspraak maken

COVID-19: onze raadplegingen en operaties zijn herstart op een veilige manier. Vraag ons naar de maatregelen die we nemen.

Maak een afspraak

09 310 04 36

Welkom op de website van Orthopedie Eeklo.

 

Hier kunt u meer info vinden over onze artsen, afspraken alsook over de verschillende orthopedische aandoeningen en oplossingen. Klik gerust door en contacteer ons telefonisch voor een afspraak of vragen.

 

Orthopedie Eeklo bestaat uit een team van 8 orthopedisch chirurgen, werkzaam in AZ Alma Eeklo, Polikliniek AZ Alma Sijsele en privé. Het artsen-team wordt versterkt door een team van verpleegkundigen, secretaressen, kinesitherapeuten en anesthesisten. Door deze samenwerking proberen we om het verloop van op de consultatie tot zo nodig een operatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

 

Verschillende van onze artsen zijn vertegenwoordigd in nationale en internationale verenigingen en zijn een vaak gevraagd spreker op nationale en internationale congressen. 

 

Laatste nieuws

hamertenen

Wat zijn hamertenen? Dit zijn de kleine tenen (niet de grote teen maar wel de 2de, 3de,4de en soms 5de teen) die een contractuur/abnormale stand...

Meer lezen...
webinar kniepathologie

webinar kniepathologie

Op 1 April 2021 ging onze eerste webinar door. Met meer dan 270 aanwezigen kunnen we van een groot succes spreken. De verschillende behandelingen...

Meer lezen...